Alla inlägg den 23 februari 2014

Av Linnea & Johanna - 23 februari 2014 22:39

Tjena! Linnea här!
Det har varit en väldigt chill helg för mig. Jag har bara käkat choklad och kollat på youtube. Jag har börjat att titta på anime... Sorry Johanna. Vet att du hatar det. Men det är kul om man hittar en bra serie. Så för ER som gillar sådat så finns det en sida med en massa olika serier som man kan se. Om man googlar eyeonanime och trycker på den första länken som kommer upp så får du nog upp rätt sida. Serien som jag ÄLSKAR heter Toradora. Den är så bra! Den är väldigt konstig (som nig alla andra anime serier är) men jag älskar handlingen. Det handlar om ett par tonåringar i deras skolliv och kärlekstrubbel och de får med sådant som man tänker på men pratar inte så mycket om. Jag kan i alla fall inte sluta kolla.
Imorgon så börjar ju skolan igen. Ska bli roligt mm jobbigt. Nu måste jag gå upp igen men jag får träffa alla igen och va lite social såatte... Jaop...
Hahah! Kom och tänka på idag när jag chattade lite med Johan så sa jag att jag var trött och lyssnade på musik. Då frågade han vilken, och jag sa att låten hette No Sleep (med Wiz Khalifa. Och jag tänkte inte alls på att jag precis hade sagt att jag var trött. Så då sa han att det passade bra idag för mig. Jag dog... HAHAH! Bästa på länge!

Ja, här fick du typ en roman... Haha! Nä men, ta hand om dig!... Garnier... (Va tvungen!)

Kuben på bilden heter Kubert. //Johanna

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Rhallå!
Vi gillar choklad... finns det mer att säga? xD

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards